fbpx
λίπασμα για καρπόδεση ντομάτας

Grow Well POWER: Το απόλυτο λίπασμα για καρπόδεση ντομάτας !

Ποιο είναι το καλύτερο λίπασμα για καρπόδεση ντομάτας ;

Η ντομάτα είναι μία από τις πιο απαιτητικές καλλιέργειες σε λίπανση , είτε καλλιεργείται σε θερμοκήπιο είτε υπαίθρια.

Ειδικά κατά την περίοδο στην οποία επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες , είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπουμε άνθη να πέφτουν , χωρίς να γονιμοποιούνται.

Αυτό τις περισσότερες φορές οφείλεται σε έλλειψη βορίου και ψευδαργύρου , είτε γιατί υπάρχει έλλειψη αυτών των στοιχείων στο έδαφος , είτε γιατί το φυτό δεν μπορεί να για διάφορους λόγους να τα απορροφήσει.

Έτσι , κρίνονται απαραίτητες οι διαφυλλικές επεμβάσεις με τα ιχνοστοιχεία αυτά για να επιτύχουμε την επιθυμητή καρπόδεση και να αυξήσουμε την τελική παραγωγή.

Εμείς εδώ στο myAGROmarket.gr έχουμε πειραματιστεί επί σειρά ετών με πολλά καρποδετικά σκευάσματα , τόσο σε καλλιέργειες ντομάτας , όσο και σε καλλιέργειες πολλών άλλων κηπευτικών και δέντρων.

Το σκεύασμα το οποίο μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση με τα αποτελέσματά του , όλα αυτά τα χρόνια , είναι με διαφορά το Grow Well POWER.

Ένα διαφυλλικό λίπασμα πλούσιο σε βόριο , ψευδάργυρο , μολυβδαίνιο και αμινοξέα στις πλέον αφομοιώσιμες από τα φυτά μορφές τους !

Τα αποτελέσματα του στην καρπόδεση επί σειρά ετών και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες , είναι εντυπωσιακά όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν.

                                                        To απόλυτο λίπασμα για καρπόδεση ντομάτας

καρπόδεση ντομάτας λίπασμα για καρπόδεση ντομάτας καρπόδεση ντομάτασ καρπόδεσης ντομάτας λιπανση ντοματας το καλύτερο λίπασμα για ντομάτες λιπασμα καρπόδεσης ντομάτας

Μάλιστα αρκεί μία δοσολογία 200ml/100lit νερό για να δώσει πολύ καλό αποτέλεσμα !

Ειδικά για την καλλιέργεια της ντομάτας προτείνονται 3 με 4 εφαρμοφές την καλλιεργητική περίοδο , με την πρώτη ακριβώς πριν την άνθηση του πρώτου σταυρού.

Φυσικά  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να έχουμε καλή καρπόδεση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες (σωστή λίπανση και φυτοπροστασία κ.α) και όχι μόνο η εφαρμογή ενός σκευάσματος!

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι το Grow Well POWER είναι ιδανικό καρποδετικό λίπασμα για όλες τις καλλιέργειες και όχι μόνο για αυτή της ντομάτας!

Το έχουμε δοκιμάσει σχεδόν σε όλες τις καλλιέργειες και το αποτέλεσμα ήταν πάντα το καλύτερο δυνατό!

                                                        Το απόλυτο λίπασμα για καρπόδεση ντομάτας

καρπόδεση καρυδιάς καρπόδεση αγγουριού καρπόδεση αμυγδαλιάς καρπόδεση αγγουριού

καρποδετικο λιπασμα καρποδετικο καρποδεση

 

Φιλικά , η ομάδα του myAGROmarket.gr

Ακολούθησέ μας στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις εξελίξεις !

Ποιο είναι το καλύτερο φάρμακο για σκουλήκια υγρασίας ;
Κατηγορίες
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Το καλάθι μου
Λίστα επιθυμιών
Είδατε πρόσφατα
Κατηγορίες