fbpx
ποιο είναι το καλύτερο απωθητικό σκύλων

Ποιο είναι το καλύτερο απωθητικό σκύλων;

Ποιο είναι το καλύτερο απωθητικό σκύλων ;

Οι σκύλοι είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα κατοικίδια του ανθρώπου. Για την ακρίβεια οι σκύλοι είναι κάτι περισσότερο από κατοικίδια για τους περισσότερους από εμάς.

Τους θεωρούμε οικογένεια και πιστούς μας φίλους και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας.

Τι γίνεται στην περίπτωση όμως που για κάποιον λόγο δε θέλουμε ο σκύλος μας να πηγαίνει σε κάποια μέρη της αυλής (όπως για παράδειγμα σε μέρη που έχουμε φυτεμένα φυτά κ.α) ή ακόμη και στην περίπτωση που δε θέλουμε σκύλοι να πλησιάζουν καθόλου τον χώρο μας;

Είναι απόλυτα λογικό να μη θέλουμε διάφορα ζώα όπως ο σκύλος να εισβάλουν στον χώρο μας , να προκαλούν ζημιές και να αφήνουν τις ακαθαρσίες τους.

ισχυρό απωθητικό σκύλων

Ποιο είναι το καλύτερο απωθητικό σκύλων ;

Και είναι πάρα πολλοί αυτοί που καθημερινά μας ρωτάνε πως να κρατήσουν μακριά τους σκύλους από τον χώρο τους.

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν αρκετά προϊόντα τα οποία υπόσχονται ότι μπορούν να απωθήσουν τους σκύλους και μάλιστα με φυσικό τρόπο , χωρίς να τους βλάπτουν.

Εμείς εδώ στο myAGROmarket έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλα από αυτά τα τελευταία 10 χρόνια και γνωρίζουμε ποια είναι αποτελεσματικά και ποια όχι.

Ποιο είναι το καλύτερο απωθητικό σκύλων λοιπόν ;

Το πιο ισχυρό απωθητικό σκύλων της ελληνικής αγοράς είναι με διαφορά το Ape Reppelent Granular της εταιρείας Protecta.

Απωθητικό για γάτες εξωτερικού χώρου ape repellent granular 400gr

Ποιο είναι το καλύτερο απωθητικό σκύλων ;

Tο συγκεκριμένο προϊόν έχει το πλεονέκτημα ότι είναι φυσικό (έχει δραστική ουσία Geraniol) και δεν ξεπλένεται από την βροχή. Η διάρκεια χρήσης του μπορεί να φτάσει έως και τους 6 μήνες !

Είναι σε μορφή κόκκων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους εξωτερικούς χώρους με ασφάλεια.

Έχει δράση προληπτική, δηλαδή εμποδίζει την είσοδό τους σε ένα χώρο, καθώς και κατασταλτική γιατί απομακρύνει αυτoύς που ήδη βρίσκονται στο χώρο.

Αν θέλουμε , λοιπόν να απομακρύνουμε τους σκύλους από τον κήπο μας σκορπίζουμε ομοιόμορφα το Ape repellent στα σημεία που συνήθως πηγαίνουν με μία δόση 40γρ/τ.μ

Επίσης , μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περίπτωση που δε θέλουμε ο σκύλος μας να πλησιάζει σε συγκεκριμένα μέρη της αυλή μας μόνο.

Τέλος πρέπει να πούμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν απωθεί εξίσου αποτελεσματικά και τις γάτες . ενώ έχει και μικρή δράση ενάντια στα ερπετά (φίδια , σαύρες) !

Οι Γεωπόνοι του myAGROmarket.gr

 

Ποιο είναι το καλύτερο φάρμακο για σκουλήκια υγρασίας ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κατηγορίες
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Το καλάθι μου
Λίστα επιθυμιών
Είδατε πρόσφατα
Κατηγορίες