fbpx
το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό

Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό ;

Το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό σπρέϊ

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή γεμάτη ηλιόλουστες μέρες, αποδράσεις στην φύση και όμορφες βραδιές κάτω από τα αστέρια.

 

Ωστόσο, μαζί με τις απολαύσεις που προσφέρει, το καλοκαίρι φέρνει μαζί του και τα κουνούπια. Αυτά τα μικρά ενοχλητικά έντομα μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, από κνησμούς και ερεθισμούς μέχρι και σοβαρότερες ασθένειες που μεταδίδονται μέσω του δάγκωματός τους (πχ ιός του Δυτικού Νείλου).

το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό σπρέϊ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και μόνο η ύπαρξή τους στο χώρο και αυτό το ”zzzzzzz…zzzzzzz” στα αυτιά μας , μας χαλάει τη διάθεση και διαταράσει την ευχαρίστηση των καλοκαιρινών μας δραστηριοτήτων.

O πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προσταυτούμε από τις επιθέσεις των κουνουπιών τους καλοκαιρινούς μήνες , εκτός από τα απωθητικά κουνουπιών και τα εντομοκτόνα για κουνούπια , είναι τα αντικουνουπικά spray.

Τα αντικουνουπικά spray , τα οποία ψεκάζουμε απευθείας πάνω στο δέρμα μας , μας προσφέρουν πολύ ικανοποιητική προστασία από τα κουνούπια και τα κρατούν μακρυά από το δέρμα μας.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά αντικουνουπικά spray διαφορετικές δραστικές ουσίες.

Οι κυριότερες δραστικές ουσίες των αντικουνουπικών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι το icaridin , το DEET , το IR3535 και τα έλαια του ευκάλυπτου.

Πρόγραμμα επιβραύβευσης myAGROmarket.Κέρδισε πόντους και εξαργύρωσέ τους όποτε θέλεις!

Από αυτές τις ουσίες , σύμφωνα με πολλές μελέτες , οι πιο αποτελεσματικές έναντι των κουνουπιών είναι το icaridin και το DEET.

Το icaridin ή αλλιώς picaridin όπως λέγεται είναι ένα εντομοαπωθητικό πολύ αποτελεσματικό εναντίων κουνουπιών , σκνιπών , μυγών , κροτώνων και ψύλλων.

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα αντικουνουπικά από icaridin είναι το ίδιο , αν όχι πιο αποτελεσματικά , από αυτά με DEET και μάλιστα χωρί τις αρνητικές επιδράσεις του DEET (ερεθισμός).

Ποιο είναι λοιπόν το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό ;

Το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό σπρέϊ με icaridin που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά , σύμφωνα με τη γνώμη μας ,  είναι με διαφορά το ZZ RED της εταιρείας Farma Chem.

άοσμο αντικουνουπικό σπρέϊ zz red

To ZZ RED περιέχει icaridin σε ποσοστό 10% , είναι άοσμο , δεν ερεθίζει το δέρμα και παρέχει προστασία από τα κουνούπια (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρη) και τις σκνίπες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να κρατήσουμε τα κουνούπια μακρυά μας είναι να ψεκάσουμε το ΖΖ RED στα ακάλυπτα μέρη του σώματός μας , περίπου 6-7 πατήματα της αντλίας ( 1 ml ανά πήχη χεριού) και να αλείψουμε ομοιόμορφα με τα χέρια, σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Ένα ψέκασμα με το ZZ RED μας  προστατεύει από τα κουνούπια για 4 με 8 ώρες !

Αυτό το καθιστά το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό σπρέϊ της αγοράς!

Τα κουνούπια είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενοχλητικά έντομα του καλοκαιριού και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας χαλάσουν τη διάθεση και να μας προκαλέσουν προβλήματα , αν δεν πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα.

Εδώ στο myAGROmarket.gr έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα απαραίτητα σκευάσματα , αλλά και την επιστημονική γνώση , για σας βοηθήσουμε να απωθήσετε και να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τα κουνούπια και όλα τα υπόλοιπα ενοχλητικά έντομα.

Μιλήστε με τους έμπειρους Γεωπόνους μας ώστε να σας καθοδηγήσουν πλήρως και να απολαύσετε ένα ξένοιαστο καλοκαίρι !

Ευχόμαστε να βρήκατε το άρθρο μας για το πιο αποτελεσματικό αντικουνουπικό χρήσιμο !

Στέργιος Δεμίρης , Γεωπόνος ΑΠΘ

Σαλιγκάρια στον κήπο: πως τα αντιμετωπίζω ; 5 αποτελεσματικοί τρόποι
Ψύλλοι στο σπίτι : πως τους αντιμετωπίζω ; (+1 μυστικό)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κατηγορίες
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Το καλάθι μου
Λίστα επιθυμιών
Είδατε πρόσφατα
Κατηγορίες